top of page

Läs mer om

Ramavtal VVS Malmö

Ramavtal för VVS-tjänster i Malmö

Med ett skräddarsytt serviceavtal får du en långsiktig lösning på alla behov av VVS-relaterade tjänster. Här samarbetar vi på Rörläggeriet nära er som kund för att tillsammans ta fram tydliga ramar, vari bland annat fasta priser, jour och underhåll specificeras. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till oss för mer information!

​Ramavtal för VVS-tjänster i Malmö
Kundanpassade serviceavtal

Kundanpassade serviceavtal

Vare sig du är en privat fastighetsägare, ett företag eller en del av en bostadsrättsförening, erbjuder vi skräddarsydda ram- och serviceavtal som garanterar att just din fastighets behov av VVS hanteras effektivt. Våra avtal är designade för att ge dig som kund sinnesro, med vetskapen om att ditt system är i händerna på en professionell aktör.

 

Anledningarna till att skaffa ett ramavtal för VVS-relaterade tjänster är många. Kanske har du särskilda behov? I exempelvis skolor kan toaletterna ofta gå sönder, eller värmesystemet ofta behöver ses över, vilket kräver snabb och effektiv hjälp. Kanske handlar det om att du som fastighetsägare vill vara en prioriterad kund, där hjälp kommer omedelbart? Oavsett problem eller dina förutsättningar, löser vi ett kundanpassat serviceavtal.

Vad kan du som kund förvänta dig?

Med ett ramavtal hos oss kan du bland annat förvänta dig:

 

Fast prissättning: Vi erbjuder transparenta och förutsägbara priser som hjälper dig att budgetera VVS-kostnader utan otrevliga överraskningar.

Prioriterad service: Som ramavtalskund får din fastighet prioriterad tillgång till våra tjänster, däribland snabba svarstider vid akuta behov.

Hög kvalitetsstandard: Vi åtar oss att endast använda kvalitetsmaterial och utföra alla arbeten enligt branschens högsta standarder.

Flexibilitet: Våra avtal är flexibla och kan skräddarsys för att matcha de unika behoven hos din fastighet, oavsett storlek eller typ.

Regelbundet underhåll: Regelbunden kontroll och underhåll för att förebygga driftstopp och oväntade reparationer, vilket dessutom förlänger livslängden på ditt VVS-system.

Tillgänglighet dygnet runt: Tillgång till vår jourtjänst 24/7, så du kan känna dig trygg vid alla tider på dygnet.

Vad kan du som kund förvänta dig?
Tryggt utformade avtal

Tryggt utformade avtal

Avtalen i fråga är utformade av professionella jurister, vilket garanterar att det inte kommer råda några frågetecken om hur avtalet ska följas. Vad du som kund har rätt till, såväl som våra skyldigheter, är tydligt utformat och kräver ditt godkännande innan det träder i kraft.

Ett klokt val av rörmokare i Malmö

Med en kombinerad erfarenhet på ca 30 år i VVS-branschen, samt en förståelse för fastighetsmarknaden, är vi en pålitlig partner för dina VVS-behov. Rörläggeriet består av certifierade tekniker som är dedikerade till att erbjuda god service. Kontakta oss redan idag för att diskutera hur våra ram- och serviceavtal kan anpassas för att möta just dina behov!

Ett klokt val av rörmokare i Malmö
bottom of page