top of page
shutterstock_1806004735_edited.jpg

Referenser

Vad våra kunder säger om oss

Tillbyggnad badrum - Stuga

"Vi tog in Rörläggeriet som totalentreprenör på vår tillbyggnad av vår stuga. Vilket fantastiskt arbete dom utförde. Dessutom är killarna väldigt trevliga!"

- Saga

Beställare

"Har avnänt Rörläggeriet till flera ombyggnader, dom vet helt klart vad dom syslar med. Leverarar alltid vad dom lovat och lite till."

- Magnus

Ombyggnad ovanvåning

"Rörläggeriet hjälpte mig med att lägga golvvärme på hela ovanvåningen, och göra ett nytt badrum. Väldigt duktiga killar osom vet vad dom snackar om."

- Viktor

Mona

"Har renoverat totalt 3 hus med Rörläggeriet, 1 av husen som totalentreprenör. Dom har stenkoll och är supertrevliga. Hade inte varit en återkommande kund om inte så var fallet."

- Mona

Beställare

"Jag använder ofta Rörläggeriet till mina projekt som förvaltare, jag får alltid snabb hjälp och snabb återkoppling. Rekommenderar starkt."

- Mohamed

Byggare

"Tar ofta in Rörläggeriet på mina projekt där jag behöver en pålitlig rörläggare. Finns ingen annan som ställer upp så som dom gör."

- Johan

PROJEKTEXEMPEL

Köksinventarier

Nedan följer en bild på ett kök som vi hjälpt en kund att göra vid. Både med före och efter bilder.

Före 

shutterstock_1852758466.jpg

Efter

Projektinformation

Denna kund har vi hjälpt att riva ut befintlig VVS. Dragit om samtlig VVS i hela huset då reglerna krävde detta.

 

Slutresultatet blev riktigt bra då vi hade möjligheten att göra allt från början. Bilderna talar för sig själv. Tveka inte att höra av er om ni vill ha liknande hjälp.

Badrumsrenovering

I detta projekt har vi hjälpt kunden att göra om hela badrummet. Vi rev dessutom en vägg och förstora badrummet cirka 3 kvm. Slut resultatet är fantastiskt och vi tackar beställare för arbetet.

shutterstock_206555140.jpg

Före 

shutterstock_564982681.jpg

Efter

Projektinformation

Badrummet som var ganska litet i en villa med endast 1 badrum, ville man bredda och ha dolda rör till respektive enhet.

 

Vi fick dra om samtliga rör i hela huset för att kunna följa gällande regler idag. Vi är mycket stolta över slutreslutatet och kunden likaså.

 

Vill du ha ett lika snyggt badrum, hör av dig!

Kom igång

Vi tar hand om dina VVS-behov

bottom of page